Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ !

 5.10.2010

 
Η ΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

 
Του Παύλου Δωριάδη


Την Γιώτα Γαζή , γνωστό αυτοδιοικητικό στέλεχος , ανακοίνωσε για Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας με τον συνδυασμό του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κλέαρχος Περγαντάς .

Ως γνωστόν έχουν ανακοινωθεί ακόμα ως υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Φωκίδας , με τον συνδυασμό του Θανάση Χειμάρα , ο Κώστας Παπαθανασίου και με τον συνδυασμό της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (ΚΚΕ) ο Κώστας Ιωσηφίδης.

Στο μεταξύ με δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης ,όπως έγραψε πρώτο το DORIDA NEWS, με αφορμή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ που τον συμπεριλαμβάνει στη λίστα της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα , επισημαίνει ότι το όνομά του χρησιμοποιήθηκε αυθαίρετα χωρίς να ερωτηθεί και υπεραμύνεται της σταθερής ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής υποψηφιότητάς του .

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι παρόμοια διάψευση έκαναν και ο Δήμαρχος Άμφισσας Ασημάκης Ασημακόπουλος καθώς και ο πρώην Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Δήμου Τολοφώνας Σταύρος Πολίτης , τα ονόματα των οποίων επίσης αυθαίρετα χρησιμοποιήθηκαν στη συγκεκριμένη λίστα .

Αναλυτικότερα ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Καπεντζώνη έχει ως εξής :



«Η ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για τον νέο Δήμο Δωρίδας στηρίζεται και αγκαλιάζεται τόσο από την κοινωνία όσο και από στελέχη όλων των κομμάτων ως κοινός στόχος προοπτικής κι ελπίδας για τον τόπο.

Για τον λόγο αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω με βεβαιότητα ότι η όποια προσπάθεια να χτυπηθεί ύπουλα η μόνη υπερκομματική κίνηση στον Δήμο μας, είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Η εποχή του κομματικού φανατισμού και του «μαντρώματος» έχει παρέλθει οριστικά.

Όσοι συμμετέχουμε στον συνδυασμό μας διαθέτουμε πολιτική συνείδηση, σεβόμαστε και τιμούμε το κόμμα μας, έχουμε κομματική και συνδικαλιστική δράση, και επιδεικνύουμε με συνέπεια κοινωνικό και αυτοδιοικητικό έργο.

Όλοι εμείς όμως βάζουμε πάνω από την κομματική μας προτίμηση την προθυμία και την διάθεσή μας να εργαστούμε και να υπηρετήσουμε από κοινού τον Δήμο και τον τόπο μας.

Οφείλω να τονίσω για ακόμη μία φορά ότι ούτε ζήτησα, ούτε πήρα χρίσμα από κανένα κόμμα, επιλέγοντας την ακηδεμόνευτη, υπερκομματική και ανεξάρτητη διεκδίκηση του Δήμου Δωρίδας.

Οφείλω επίσης να πω ότι δεν ενημερώθηκα, δεν ρωτήθηκα και δεν αποδέχτηκα την συμμετοχή μου σε οποιοδήποτε όργανο ή κομματική επιτροπή.

Ως εκ τούτου είναι αυτονόητο ότι έπειτα από όλα αυτά δεν θα συμμετέχω σε καμιά κομματική επιτροπή.»

- COPY, DORIDA news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου